Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Μόλις Χώρισα

Διαφορετικό ξύπνημα, φαγητό μηδέν, νεύρα μπορώ να πω δεν έχω. Δεν αντεξα άλλο έπρεπε να δώσω τέλος. όχι οριστικό. θα δείξει. Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε ουσιαστικό πρόβλημα. Ουτε καυγάδες, ούτε τιποτα κάτι τέτοιο. Η σχέση που θα ήθελε οποιοσδήποτε. Αλλα σε μένα κάτι έλειπε...ίσως επειδή ήταν όλα ήρεμα. κάποτε και η ηρεμία με ταράζει. Ήθελα απλά λίγη παραπάνω ένταση, τρέλλα, αυθορμητισμό, εκπλήξεις.... Μπορεί και να έχω εγώ πρόβλημα...Δυστυχώς από αλλού περιμένω τον έρωτα και από αλλού μου έρχεται...Η σύγχηση μου κρατά παρέα...



Σας φιλώ

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

OK officially επέθανα που την κούραση. Μετά από 2 μέρες σκληρής δουλειάς (2 more left) εκατάλαβα πόσο χώρκατοι εν οι γιατροί μας και πόσο αβάττατζιες είναι.
Ότι είχε προγραμματισμένο δεν άρχισε ποτέ μα ποτέ στην ώρα του.Ανοργάνωτοι. Οκ δύσκολο να καταλάβετε τι κάμνω αλλά τζε να ξέρατε εν θα καταλαβαίνατε τι περνούμε. Θέλω να πάω σπίτι μου. Τζε πόση ώρα να θωρώ τη θάλασσα τζε να με θωρεί. Κάμνω της τα γλυκά ματάκια. Σημερα εκάμναν άλλοι τα γλυκά ματάκια. Φκαίνω στο μπαλκόνι και είχε 2 νεαρούς, έπιασεν τους η όρεξη μεστην θάλασσα που το χάραμα με την γαριλλούδα στο μάτι. Παίζουν με τον πόνο μας. Εξέχασα πως εν Σάββατο τζε κόσμος εν χαλαρός. Τζε έπιανα τζε το αμόρε που τες οχτώ. Hellooo ο κόσμος τζοιμάταιιιι. Whatever…ελπίζω να έχετε όλοι ένα καλό καλοκαίρι και να ζείτε every moment.

Νέα βιβλία που αγόρασα στα ελληνικά και είμαι περήφανη. Πάντα προτιμούσα στα αγγλικά επειδή η μετάφραση δεν είναι ποτέ οκ. Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ, και ο Ξένος.

Να μου προσέχετε….Θα τα πούμε sooon.

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Τωρά είδα πόσες μέρες εχει να γράψω....αλλά χρόνος μηδέν. Kαι το παραπάνω άγχος μου... να μην μπορώ να διαβάσω, να σχολιάσω, να γελάσω με τα αγαπημένα blogs. Με έχει φάει η δουλειά κυριολεκτικά.

Καταδικάζουμε αυτόν που δολοφόνησε τον Νίκο Σεργιανόπουλλο και ακόμα παραπάνω την Ρουμάνα που σκότωσε το νεογνό της. Αλήθεια τι δικαιολογία είπε; Λείπω λόγω δουλειάς και δεν έχω χρόνο για τηλεόραση.

missed my amore and my mouzoures pou den xanoun apo thalassa kai go den xano computer, idiotropous apo kai apo ekei....love you lots....XXXX